Tillbaka till verkligheten?!

Började jobba i måndags, och efter två lååånga, intensiva dagar i skolan kan jag bara säga: oj, oj, oj! Är det inte sommarlov snart?! Bli inte förvånade om jag inte skriver här på ett tag, jag kommer antagligen varken ha tid eller orka...

På måndag, tidigt på morgonen åker vi till Miami för en veckas semester (välbehövligt) och Patriks bröllop. Är tillbaka igen den 30e, för att sedan gräva ner mig i lektionsplaneringar igen.

Så om jag inte skriver eller ringer, eller på annat sätt drar mig undan från omvärlden, beror det på att jag vill lägga all min lediga tid med mina pojkar här hemma. De få timmar som blir över på kvällarna... Jag hör av mig när allt lugnat ner sig lite grann ;)

Kram på er!

Sista veckan

Tisdag redan... och alltså bara sex dagar kvar tills jag ska börja jobba. Påskhelgen gick fort, som vanligt när man är ledig, och vi fick faktiskt en hel del gjort hemma. Men vi hann också med att träffa familjen lite grann. Stina var här igår och hjälpte mig med min väggmålning. Jag har gjort figuren och hon målar lite skuggor och ger lite "liv" åt bilden :) Tror det blir jättebra när det är färdigt.

Henrik och jag har suttit och kikat lite på bilar på nätet. Det börjar bli dax att byta ut lilla Fiaten mot en lite mer familjeanpassad version. Är sugna på en Volkswagen Passat. Får väl ta och åka iväg nån helg och hitta nån som vi kan provköra...

Idag har jag varit hos tandläkaren med Lucas för lite information om tänder såklart, om kost och tandborstning och lite sånt. Bara självklara saker, så helt nödvändigt var det kanske inte, men det är ju skönt att veta att vi tänker och gör rätt iallafall. Lucas sover nu och jag ska gå och ta en kopp kaffe, sen ska vi ut och gå igen. Måste gå och handla lite på ICA, och passa på att få lite luft. Det har varit sånt skitväder nu några dagar, så vi har inte varit ute speciellt mycket...

På fredag ska jag in till stan och träffa Sofia och Anna. Det ska bli mysigt! Det var ett tag sen sist nu. Sofia fyller 25 på torsdag, så vi får väl fira henne lite extra på fredag ;)

På lördag ska vi hem till några kompisar i Solna. Henrik och Johan ska springa runt i affärer och prova kostymer till bröllopet, och Kajsa och jag (och Lucas) ska försöka få till nån skysst uppsättning på mitt hår. Få se hur det går... Sen på kvällen är det inflyttningsfest hos Nina och Roberto, tänkte väl åka upp en sväng och kanske äta lite chips :) och prata lite skit.
 
Ja, och sen är det söndag. Och ångest... Fasiken, va fort tiden går!!! 

Prinsessa för en dag

Fick hem min bröllopsklänning idag! Har provat den tre gånger nu ;), och den känns helt rätt! Sista gången provade jag med halsbandet och armbandet som jag ska ha och jag satte upp håret lite så det skulle bli rätt känsla, och jag känner mig verkligen sååå fin i den! Känns så skönt, och jag längtar verkligen tills jag ska få visa upp mig i den :) Tänk va, att en klänning kan få en att må så bra...


Glad påsk!

Är lite dålig på att skriva nu för tiden har jag märkt. Det är ju inte för att det inte händer nånting som jag inte skriver, utan kanske precis tvärtom, och därför har jag inte riktigt haft tid att skriva :) Nu är det iallafall påsk vilket betyder ledigt för alla som jobbar. Skönt med långhelg! Men som vanligt är ju ledigheten uppbokad, så nån vila blir det väl knappast ;)

Imorgon ska syrran och hennes sambo flytta, och jag har väl tänkt att jag åtminstone ska åka upp med lunch åt arbetarna (känner att jag inte kan bidra med så mycket mer med tanke på lillkillen). Vi har precis kommit hem från deras nya hus nu. Har varit uppe och tittat på det, och det var jättefint! Stort och hemtrevligt, är säker på att dom kommer att trivas kanonbra! 

På lördag ska jag hämta min bröllopsklänning!! Ska bli sååå spännande att få prova den igen. Men jag är lite orolig också faktiskt. Tänk om den inte alls känns så där fin som den gjorde i affären?! Tänk om den inte passar lika bra längre... Vet att det är knäppt att tänka så, men jag kan inte låta bli.

Nu är det bara 10 dagar kvar tills jag ska börja jobba. Känns lite overkligt, och lite läskigt... Nu ropar Henrik att jag ska komma och säga gonatt till vår lilla fining. Ha en skön kväll allihopa, och Glad Påsk!!

RSS 2.0