Tvåbarnsmamma!

Det var ett tag sen jag skrev. Dels har jag haft fullt upp med att mysa med familjen och dels har det strulat med mitt lösenord till bloggen så jag har inte kunnat komma in och skriva nya inlägg. Men nu fungerar det så nu är jag tillbaka :)

Vad härligt det är att vara mamma! Dom som säger att det är dubbelt så jobbigt med två barn jämfört med ett har inte talat om de tre första veckorna iallafall, för än så länge är det verkligen peace of cake! Allt går så smidigt så och det är verkligen mycket enklare med barn nummer två... Man har ju redan gjort allt en gång och vet vad det handlar om, och man stressar inte upp sig över småsaker som man gjorde med nummer ett. Nummer ett och nummer två, låter lite konstigt... Lucas och Adam, mina fantastiskt fina små killar. Tänk en sån tur jag haft att få så fina barn.

Omställningen för Lucas att helt plötsligt inte vara ensam om uppmärksamheten har fungerat jättebra. Det märks att han är lite stolt över lillebror och vill gärna visa upp honom för kompisarna på dagis och på kvällarna pussar han Adam gonatt innan han går och lägger sig. Ingen svartsjuka finns heller, Lucas vet att han fortfarande är lika viktig fast vi fått en till familjemedlem. 

Här kommer lite bilder på finingarna :)











 

Det blev en kille till :)

Vad han ska heta har vi inte bestämt än, men ut kom han i rasande fart lördagen den 31 maj 2008!

Jag vaknade med värkar kl 06.30, vid 12.40 var vi inne på förlossningsavdelningen och 14.58 är han född! Allt gick bra, han vägde 4280 gram och var 53 cm lång och helt perfekt :)

image95
Tänk att man kan älska någon man precis träffat så mycket... 

RSS 2.0