Vilken fantastisk dag!

Den 21 juli blev vi man och hustru, jag och min Henrik. Och det var en helt perfekt dag från början till slut. Solen sken från en klarblå himmel när vi vaknade och fortsatte så hela dagen och hela kvällen. Vi kom nästan för sent till kyrkan (men dom väntade på oss som tur var ;)) eftersom jag glömde blommorna hemma, men Johan och Kajsa var snabba i vändningarna och åkte hem och hämtade kvasten... Sen gick det bra. Vi sa ja på rätt ställe och prästen var så personlig och bra tyckte jag. Det kändes verkligen högtidligt och vackert att få säga ja till varandra inför familjen och alla vänner, och jag var mycket mer nervös än jag trott att jag skulle vara. Bröllopsfesten blev också så mycket bättre än vi båda hade kunnat hoppas. Allas humör var på topp, och det blev en riktig kanonfest! Inte alls stelt eller långtråkigt (vi var ju lite rädda för att det kunde bli det) utan bara roligt, trevligt och känslofyllt. Vi partade på till klockan 01 och då kändes det som att alla var nöjda och glada. Man ska sluta när det är som bäst, som jag alltid brukar säga till Henrik ;) Och vi tog faktiskt en promenad hem tillsammans där på natten, i brudklänning och kostym - som man och hustru :) En fantastisk dag, som vi verkligen kommer minnas med glädje! Tack alla ni som var med och förgyllde vår dag! Vi älskar er!!


image80

image81

image79

Imorgon är den stora dagen!

Jo, visst måste jag ju skriva ett sista inlägg som fröken. För imorgon vid den här tiden har jag blivit fru och bytt efternamn. Känns konstigt att tänka på, men bra också såklart ;) Känner mig spänd och förväntansfull, och framför allt tror jag att det kommer bli så kul imorgon! Det enda negativa är att min bror Patrik inte kommer att vara med på min stora dag. Han ringde för en stund sen och vi pratade ganska länge, men det känns så konstigt att han inte kommer vara där imorgon tillsammans med hela familjen. Grät en liten tår... älskar dig Patrik!!

Idag har vi fixat och donat hela dagen uppe i festlokalen, men nu är allt klart - allt som vi kan styra över iallafall, och nu ska jag lägga mig i soffan en liten stund och bara ta det lugnt. Och sen sova. För imorgon.... är det min bröllopsdag :) Imorgon ska jag gifta mig, med världens finaste kille!

Semester och mycket att göra

Nu var det ett tag sen jag skrev, så det är väl dags för en liten uppdatering ;)

Nu är det två veckor kvar tills vi gifter oss så den mesta tiden går åt till att planera, ringa samtal och fixa allt som ska fixas. Det känns skönt att allt börjar falla på plats, men det är fortfarande en hel del saker som hänger i luften. Henrik har också semester nu, så vi har ju mycket mer tid nu än tidigare, så jag är egentligen inte orolig. Vi hinner :)

I förrgår var jag i Västerås och hämtade ut våra ringar :) Tänk, snart får jag ha den på mig...

Idag ska vi åka upp till kyrkan med Nina för att provfota lite. Bara så att vi vet ungefär vart vi ska stå osv. På tisdag ska jag till sömmerskan för att prova ut min klänning, och på onsdag ska vi träffa prästen för vigselsamtal. Och på fredag blir det bio med Nina och Roberto och nya HARRY POTTER- filmen!!

Ha en bra söndag allihopa. Vi ska nog ta en sväng till lekparken snart, i regnet... Kram på er!

RSS 2.0