Back from the dead

Oj vilken pärs! Hög feber, ont i hela kroppen, snuva och hosta - i en hel vecka! Och alla tre blev vi sjuka samtidigt också. Som om det inte var tillräckligt att ta hand om sig själv så var man då tvungen att ta hand om en liten sjuk kille också, plus en sjumånaders bebis i magen som tar all den lilla energi man har. Om denna sjuka inte var den värsta jag nånsin varit med om så ligger den åtminstone bland topp tre.

Men, nu är vi äntligen på väg att bli återställda. Henrik är och jobbar idag igen och Lucas och jag är hemma från dagis, men jag tror att han är så pass pigg att han kan få gå dit imorgon. Själv känner jag mig fortfarande matt och jag orkar inte mycket, men det är väl kanske inte så konstigt. Vi har varit ute på en liten promenad fram och tillbaka till centrum och Lucas gick och la sig för att vila i min säng, så nu tänkte jag gå och lägga mig på soffan en stund och vila jag med. Tillsammans med tredje säsongen av Grey´s Anatomy, min räddare i nöden denna vecka ;)

Det här minns jag...

Förbannade halsbränna! Hela dagen ska man gå omkring med äckelkänsla och sura uppstötningar och tvingas dricka äckel-päckel-medicin. Det här känner jag igen från förra graviditeten. Och nu kommer det väl hålla i sig de 11 veckor som är kvar... Åhhhh!!!

Cykla!

Vilket härligt väder det har varit idag! En perfekt dag att vara ledig på. Sov middag en ordentlig stund innan lunch (två timmar!) och tog sedan fram cykeln ur förrådet och cyklade och hämtade Lucas på dagis. OJ så glad han blev! Det var några månader sen vi cyklade sist, och han tyckte det var sååå roligt! Han ville inte alls kliva av när vi kom hem, så vi fick ta en liten runda till... Men sen orkade jag inte mer och rullade hemåt igen. Han blev jätteledsen när jag tog av honom hjälmen och lyfte ner honom från cykeln och sen tog det nog en kvart innan han blev glad igen. Liten... Fick muta med att vi skulle ta en cykeltur till efter maten :) Och det gjorde vi också, tog en sväng till ICA för att handla lite. Lika roligt var det denna gång. Han kvittrade när vi gick till hallen och plockade ner hjälmen från hyllan. Cykla, cykla sa han :) Trodde att det skulle bli problem när vi kom hem igen, men som tur var lockade Bolibompa mer än cykeln just då, så det gick bra ;) Hoppas vädret håller i sig i helgen också så vi kan cykla vidare...

Ovan vid att vara ledig.

Torsdag idag, vilket betyder att jag är ledig. Har inte riktigt vant mig ännu vid att bara jobba 80%, men det är fantastiskt skönt att få en ledig dag så här mitt i veckan. Problemet är bara att jag inte vet vad jag ska göra av all min lediga tid! Har skjutsat lillkillen till dagis, ätit frukost och tittat på gårdagens avsnitt av Grey´s Anatomy och rättat färdigt nationella proven! Ja, jag vet att jag sagt att jag absolut inte ska jobba på min lediga dag, men hur lätt är det att låta bli när proven bara ligger där och väntar på mig?! Nu är jag klar iallafall och vet inte vad jag ska hitta på... Tvätta, städa, laga mat? Låter inge kul, eller hur? Kanske skulle ta en promenad istället eller lägga mig i soffan och läsa en bok...

Trodde verkligen inte att det här problemet skulle dyka upp! Är det det som kallas arbetsskada? När man inte klarar av att ta det lugnt och bara vara ledig?!

RSS 2.0