Starbucks

Läste i ett blogginlägg att Starbucks ska öppna på Arlanda. Hoppas det sprider sig till fler ställen fort, så vi får njuta av deras goda kaffe och smaskiga små rätter annat än när vi ska ut och resa. För det gör vi ju inte så ofta :/. När vi var i Miami hos Patrik var ett besök på Starbucks ett dagligt inslag. Men frågan är om kaffet smakar lika bra utan solen, värmen och stranden?

Provtagning

Har varit nere på Vårdcentralen med killarna för att kolla upp den här ihärdiga hostan som dom har dragits med sen i december. Prover togs men visade ingenting. Skönt ändå att det bara handlar om förkylningsvirus även om det är drygt att dom små ska behöva va sjuka så ofta. Sen blev det en kort lunch i centrum och därefter en snabb tur på ICA. Nu är vi hemma igen, Maja sover gott äntligen och Adam sitter och leker med bilar i sitt rum, Lucas är hos sin mormor och jag sitter och dricker kaffe och äter fruktsallad. Och passar på att blogga lite. Skulle vilja fixa med designen här på sidan, men har ingen aning om hur man gör och ingen som har tid att visa mig... Kanske kan flirta lite med min man i helgen. Försökte surfa runt och se om jag kunde lära mig på egen hand, men det finns ju aldrig tillräckligt med tid för att sätta sig in i något ordentligt. Man blir alltid avbruten innan man kommit nån vart. Men nästa vecka ska killarna förhoppningsvis gå på dagis igen, så då kanske man får lite egentid. Kanske.

Att hinna med...

Det är svårt att hinna med att blogga. Känner ofta att jag behöver och vill skriva av mig, men just då är det alltid nåt annat som är viktigare. Som att amma, rapa bebis, byta blöja, lämna barn på dagis, hämta barn på dagis, trösta gråtande barn, muntra upp arga barn, städa, laga mat, tvätta, hänga tvätt, äta osv osv. Och när killarna somnat på kvällen runt åttatiden är Maja fortfarande vaken, lite kinkig, hungrig och trött men ska minsann inte sova ;). När hon äntligen somnat och man får lite tid till sig själv nånstans runt tiotiden är bloggen inte det första man tänker på. Då ska man ju försöka prata lite med sin man och kanske ta några minuter alldeles för sig själv... Eller också är man helt färdig och vill bara gå och lägga sig och sova. Det är svårt det här med småbarnsliv ibland. Att hinna med att vara något mer än bara mamma...

RSS 2.0