Hemma från jobbet

Skolan har börjat igen och efter att den värsta stressen med terminsplanering lagt sig känns det kul. Jag kommer att jobba heltid fram till och med sportlovet och går sedan ner på 80%. Idag och igår har jag varit hemma från jobbet dock. Åkte på en förkylning i måndags kväll, fick ont i halsen och huvudet och jag kände mig allmänt sänkt. Tänkte att denna gång ska jag lyssna på kroppen och vara hemma, och det visade sig vara en bra idé. Idag mår jag mycket bättre och känner mig redo för att återgå till jobbet imorgon :).

Eftersom Lucas är på dagis och jag känner mig mycket piggare har jag tillbringat eftermiddagen med att plocka lite här hemma. Har kånkat upp en hel del grejor till vinden, sånt som vi inte längre använder, kläder som Lucas vuxit ur osv. Ringde Henrik på förmiddagen och vi bestämde oss för att beställa den kyl och frys som vi tittat på. Företaget skulle få in skåpen imorgon eller på fredag. Tänk så lätt det är att sätta sprätt på pengar... Och så roligt :). Skämt åsido, det var verkligen dax för nya vitvaror. De gamla är väl från 70-talet nån gång, och nu när vi lagt nytt golv i kök, hall och vardagsrum så såg vitvarorna ännu äldre och mer slitna ut... Kul när man får förnya lite!

Nu är klockan tre och pappa är och hämtar Lucas på dagis. Sen kommer de hem hit och jag får äntligen lite sällskap. Att vara hemma själv när man är sjuk men inte sjuk är inge kul...

 

Ett litet pyre i magen

I går var vi på ultraljud i Uppsala och fick se det lilla pyret i magen för första gången. Allt såg bra ut, sa barnmorskan, och det känns ju skönt. Och det var bara en bebis denna gång också :) Jag blev lite besviken dock, för jag har hela tiden tyckt att den här graviditeten har känts så overklig, och det har stört mig lite. Men jag har hela tiden slagit det ifrån mig och tänkt att vid ultraljudet blir allt verkligt. Men inte. Jag kan fortfarande inte fatta att det är en bebis som växer där inne i min mage. Och vi är snart halvvägs... Men, men, det kommer väl :) Vi fick lite bilder också, jag lägger upp dem här när jag har kopplat in scannern.

Nu ska jag gå och göra min son sällskap framför "Bompa".

RSS 2.0