BUSKILLE!

Lucas äter

Min lilla familj :)

Det går framåt, och det i rasande fart. Tror det var strax före helgen som Lucas började gå på riktigt, och igår tog han en "långpromenad" tvärs över hela parkeringen och tillbaka. Och där stod vi - jag, Henrik och moster Nina och tittade på honom och var så stolta och glada :) Idag när jag kom hem reste han sig och kom emot mig när jag sträckte ut armarna mot honom... Skulle inte bli förvånad om han helt slutat krypa inom några dagar. Han är så jäkla charmig lilla Lucas! En riktig liten tokfrans med massor av bus i ögonen. Underbara barn, vad jag älskar honom! Kan verkligen inte minnas vad vi gjorde innan han kom... Livet är så annorlunda nu, mycket mer värdefullt än tidigare. Så fyllt av glädje och kärlek. Jag blir glad bara jag tänker på min underbara lilla familj :)

Världens finaste killar...
 


Deprimerande med söndagar...

... eftersom man vet att det är måndag imorgon och man måste upp och gå till jobbet. Och man har en hel lång arbetsvecka framför sig... En vecka som dessutom kommer bli rätt tung tror jag. Sista dagen för eleverna att skriva prov och lämna in arbeten är på torsdag, så fram till dess kommer man springa runt som en yr höna, vända ut och in på sig själv för att hinna hjälpa alla. Och sen blir det rättning hela helgen eftersom betygen ska vara satta på måndag... Inte konstigt att man känner sig lite tung till sinnet :(

Bröllopsbilder

Hela familjen
Hela familjen samlade, uppklädda inför bröllopet.

Brudparet och Lucas
Det vackra brudparet: Osmyl och Patrik med vår lilla prins Lucas

Jag, med en efterl?ngtad ?l...
Jag, med en efterlängtad, kall god öl... mmm!

Nina, Patrik & jag
Två rörda systrar efter vigseln. Tänk brorsan, att du hann först iallafall ;)

Han går!!

Ja, det är sant. Han går nu, lite grann då och då. Stora killen har blivit 11 månader nu, och är fortfarande världens mysigaste lilla pojke! Jag slutade tidigt idag (älskar tisdagar!) och kom hem och åt lunch. Efter maten lockade jag lite på Lucas och vips så gick han!! 17 steg tog han innan han satte sig ner på rumpan :) Han har gått lite grann tidigare också, men aldrig så många steg på en gång... Det är så kul, snart ska ni se så springer han omkring här...

Lucas på bröllopet

Lucas p? br?llop
Såhär stilig var han vår lilla kille :)

Semester i Miami

Så var semesterveckan slut. Vi kom hem från Miami beach mitt på dagen i tisdags, efter en resa på 16 timmar om jag inte räknat fel (mellanlandade i Frankfurt och fick vänta där i drygt tre timmar). För att inte vända helt på dygnet igen fick vi tvinga oss själva att vara vakna ända till kvällen också, så gissa om man var trött när man äntligen fick gå och sova vid 21-tiden... Totalt var jag vaken i 31 timmar! Det var riktigt länge sen jag var vaken så många timmar i sträck! Och ändå vaknade jag mitt i natten och kände mig klarvaken och kunde inte somna om... Övertrött?!

Det har varit en fantastiskt skön vecka. Jag, Henrik, Lucas, mamma och pappa har bott på lyxigt hotell i varsitt rum på högsta våningen med utsikt över stranden och Collins road. Nice! Vi har solat, badat, ätit gott och gått långa promenader på shoppinggatan Lincoln road. Mest har vi tagit det lugnt på kvällarna och verkligen haft semester, men ett och annat glas vin har jag fått njuta av också :) Sista kvällen var Patriks och Osmyls bröllop, så då blev det lite mer party även för oss småbarnsföräldrar. Vigseln och festen hölls på ett stort hotell, med utsikt över ett vackert poolområde, och det var jättefint. Patrik var såååå stilig, och Osmyl såg ut som en riktig sagoprinsessa. 

Idag är det torsdag och jag har hunnit jobba två dagar redan... Skönt att det blev en kort vecka, jag känner mig lite jetlaggad och seg i huvudet. Allt känns mycket bättre den här veckan, och fast jag hellre skulle vara hemma med Lucas, känns det faktiskt rätt ok att jobba också. Idag har jag slutat tidigt, och nu ska jag gå ut och njuta lite av solen på vår altan :)

Tack familjen för en underbar vecka! Glöm inte att skicka bilderna till oss!!

RSS 2.0