Längtan, höstlov och halloween

69 dagar kvar till beräknad förlossning... Känns som jag har varit här förr ;) Men ändå har jag glömt hur det var. Tung, klumpig och smidig som ett kylskåp. Det är härligt att vara gravid... Framförallt när man har två små sen tidigare som pockar på uppmärksamhet och behöver hjälp med påklädning och avklädning osv osv. Men jag vet, jag ska inte klaga, jag har ju valt det själv... Och det är rätt val absolut, men jag längtar tills lillan har kommit ut så jag får min kropp tillbaka!

Annars har jag det bra måste jag säga. Trivs kanon på jobbet även om jag känner att jag börjar bli ordentligt trött nu. Skulle inte tacka nej till att sluta några veckor tidigare... Och samtidigt är det ju så mycket mysigt som händer i december som jag inte vill missa ;) Just nu har jag höstlov och har försökt sova ut ordentligt och vila mycket för att samla kraft. Och passat på att rätta lite prov och sånt. Svårt att helt lägga bort jobbet. Men nu är det helg och imorgon Halloween. Ser fram emot att få besök av elever och grannar, utklädda till spöken, häxor och monster :)

Jag har verkligen världens goaste barn. Adam har blivit sitt rätta jag igen och inte längre något monster vilket känns väldigt skönt. Lucas är "stor" kille nu med allt vad det innebär. Och ändå är han sååå liten ibland men det vill han inte kännas vid. Adam sov förresten första natten i "riktig" säng inatt utan problem. Han vaknade 06.30 och kom knallande till min säng och ville hoppa upp, med glitter i ögonen och jollrade glatt. Fick skynda mig att muta med välling för att han inte skulle prata för högt och väcka Lucas...

Nu sitter resten av familjen där uppe och tittar på Pippi Långstrump. Dags att poppa lite popcorn och sätta igång med fredagsmys!

Kram på er alla!
/Jenny



RSS 2.0